Gomba palacsintatészta bundában

Ezúttal egy nagyon egyszerű gombás ételt készítettünk palacsintatészta felhasználásával. Kiváló és gyors fogás, ha ebédet kell gyorsan asztalra varázsolni. Lássuk is a receptet!

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 1 csipet tengeri sĂł
  • 3 darab tojás
  • 25 dkg finomliszt
  • 3 dl tej
  • 3 dl Ă©tolaj
  • 1 csipet Ĺ‘rölt fehĂ©rbors
  • 20 darab csiperkegomba
  • 1 csipet Ă©telĂ­zesĂ­tĹ‘

Elkészítési idő: 30 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A tojásból és a tejből sűrű palacsintatésztát készítünk, a liszt segítségével.
  2. Az étolajat felmelegítjük, közben a gombafejeket befűszerezzük.
  3. A gombafejeket belemártjuk a masszába, majd a forró olajba rakjuk, és kisütjük.
  4. Köretnek sült burgonya, vagy rizs illik hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!

 75