Gomba palacsintatészta bundában

      Gomba palacsintatészta bundában

      Ezúttal egy nagyon egyszerű gombás ételt készítettünk palacsintatészta felhasználásával. Kiváló és gyors fogás, ha ebédet kell gyorsan asztalra varázsolni. Lássuk is a receptet!

      Hozzávalók: (4 személyre)

      • 1 csipet tengeri só
      • 3 darab tojás
      • 25 dkg finomliszt
      • 3 dl tej
      • 3 dl étolaj
      • 1 csipet őrölt fehérbors
      • 20 darab csiperkegomba
      • 1 csipet ételízesítő

      Elkészítési idő: 30 perc

      Nehézségi szint:Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A tojásból és a tejből sűrű palacsintatésztát készítünk, a liszt segítségével.
      2. Az étolajat felmelegítjük, közben a gombafejeket befűszerezzük.
      3. A gombafejeket belemártjuk a masszába, majd a forró olajba rakjuk, és kisütjük.
      4. Köretnek sült burgonya, vagy rizs illik hozzá.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank