Túrós gomba

      Túrós gomba

      Egyszerű és gyorsan elkészíthető túrós gomba recept, ami kevés alapanyag felhasználásával elkészíthető. Körettel és köret nélkül is nagyon kiadós fogás .

      Hozzávalók: (4 személyre)

      • 40 dkg csiperke gomba (gomba kalapja)
      • 20 dkg juhtúró
      • 5 dkg vaj
      • étolaj

      Elkészítési idő: 40 perc

      Nehézségi szint: Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A gombakalapokat megmossuk és megtisztítjuk és megsózzuk.
      2. A gombákat a kiolajozott tűzálló tálba tesszük és a belsejét megkenjük juhtúróval és vajdarabkákat teszünk rá.
      3. Sütőben 20 percig sütjük.
      4. Melegen tálaljuk körettel vagy anélkül is fogyasztható.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank