Fedezd fel a tökéletes vacsorát: szaftos csirkecombok mennyei gombás raguval, amely garantáltan elvarázsol! Ez a recept a gombás ízek harmóniáját kínálja, és gyorsan alatt elkészíthető. Dobd fel az estéket ezzel a különleges fogással, amely a család minden tagját leveszi a lábáról. Kattints, és tudd meg, hogyan készítheted el te is ezt a páratlan ételt! Ne maradj le róla, a csirkecomb gombás raguval igazi telitalálat!
Hozzávalók:(4 személyre)
- 2 db csirke felsőcomb vagy filézett csirkecomb
- 1 fej közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg csiperkegomba
- 3 db közepes burgonya
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors ízlés szerint
- 1 teáskanálnyi őrölt piros paprika
- növényi étolaj
- 2 db paradicsom (díszítéshez)
- 1 db ecetes uborka (díszítéshez)
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi szint: Közepes
Elkészítés menete:
- Előkészítem a főzéshez az összetevőket: A hagymákat apróra vágom, a gombát feldarabolom, a krumplit megpucolom és felszeletelem, paradicsomot, uborkát szeletelem.
- A felszeletelt krumplit vízben félig megfőzöm.
- Kevés étolajon a megdinsztelem a hagymákat, rárakom a csirkecombokat, mindkét oldalát alaposan átsütöm.
- Hozzáadom a félig főtt krumplit, majd a felszeletelt gombát.
- Sózzuk és borsozzuk és hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát.
- Ezután együtt párolom és az ételt alaposan átsütöm.
- Ha kész, felszeletelt paradicsommal és uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!