A tökéletes vacsora: Szaftos csirkecomb gombás raguval

      Csirkecomb gombás raguval recept

      Fedezd fel a tökéletes vacsorát: szaftos csirkecombok mennyei gombás raguval, amely garantáltan elvarázsol! Ez a recept a gombás ízek harmóniáját kínálja, és gyorsan alatt elkészíthető. Dobd fel az estéket ezzel a különleges fogással, amely a család minden tagját leveszi a lábáról. Kattints, és tudd meg, hogyan készítheted el te is ezt a páratlan ételt! Ne maradj le róla, a csirkecomb gombás raguval igazi telitalálat!

      • 2 db csirke felsőcomb vagy filézett csirkecomb
      • 1 fej közepes vöröshagyma
      • 2 gerezd fokhagyma
      • 15 dkg csiperkegomba
      • 3 db közepes burgonya
      • só ízlés szerint
      • őrölt fekete bors ízlés szerint
      • 1 teáskanálnyi őrölt piros paprika
      • növényi étolaj
      • 2 db paradicsom (díszítéshez)
      • 1 db ecetes uborka (díszítéshez)

      Elkészítési idő: 45 perc

      Nehézségi szint: Közepes

      Elkészítés menete:

      1. Előkészítem a főzéshez az összetevőket: A hagymákat apróra vágom, a gombát feldarabolom, a krumplit megpucolom és felszeletelem, paradicsomot, uborkát szeletelem.
      2. A felszeletelt krumplit vízben félig megfőzöm.
      3. Kevés étolajon a megdinsztelem a hagymákat, rárakom a csirkecombokat, mindkét oldalát alaposan átsütöm.
      4. Hozzáadom a félig főtt krumplit, majd a felszeletelt gombát.
      5. Sózzuk és borsozzuk és hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát.
      6. Ezután együtt párolom és az ételt alaposan átsütöm.
      7. Ha kész, felszeletelt paradicsommal és uborkával tálaljuk.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank

      Vélemény, hozzászólás?

      Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük