Gombás babsaláta

Egyszerű és villámgyorsan elkészíthető gombasaláta vörösbab felhasználásával, ami magas fehérje és rosttartalmával nagyon egészséges étel. Bőséges arányban tartalmaz A-, D-,és E-vitaminokat.

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 50 dkg csiperke gomba
  • 30 dkg vörösbab
  • 10 dkg felkockázott fetasajt
  • 1 citrombĂłl nyert citromlĂ©
  • koriander
  • 2 evĹ‘kanál olĂ­vaolaj
  • sĂł Ă©s bors Ă­zlĂ©s szerint

Elkészítési idő: 15 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A gombafejeket megtisztítjuk, majd lobogó vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, olívaolajban megforgatjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a babot, a kockára vágott feta sajtot, és citromlével meglocsoljuk.
  3. Végül megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk!

 206