Gombás babsaláta

      Gombás babsaláta

      Egyszerű és villámgyorsan elkészíthető gombasaláta vörösbab felhasználásával, ami magas fehérje és rosttartalmával nagyon egészséges étel. Bőséges arányban tartalmaz A-, D-,és E-vitaminokat.

      Hozzávalók: (4 személyre)

      • 50 dkg csiperke gomba
      • 30 dkg vörösbab
      • 10 dkg felkockázott fetasajt
      • 1 citromból nyert citromlé
      • koriander
      • 2 evőkanál olívaolaj
      • só és bors ízlés szerint

      Elkészítési idő: 15 perc

      Nehézségi szint: Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A gombafejeket megtisztítjuk, majd lobogó vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, olívaolajban megforgatjuk, sózzuk, borsozzuk.
      2. Hozzáadjuk a babot, a kockára vágott feta sajtot, és citromlével meglocsoljuk.
      3. Végül megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank