Tűzálló tálban készült halfilé gombával nagyon finom étel ebédre és vacsorára egyaránt. Ezúttal ezt a receptet ismertetjük.
Hozzávalók:
- 60 kg halfilé
- 10 dkg csiperke gomba
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 db paradicsom
- 1 csomag petrezselyem
- kevés tej
- 5 dkg vaj
- ketchup, só
Elkészítési idő: 35 perc
Nehézségi szint:Közepes
Elkészítés menete:
- A halfilét tejben beáztatjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
- A fentiekben előkészített gombát kevés vajon megpároljuk.
- A gombát tűzálló tálba tesszük és kevés ketchuppal meglocsoljuk.
- Erre rakjuk a halfilét, meghintjük reszelt sajttal, majd vajdarabkákat teszünk rá.
- Előmelegített sütőben megsütjük.
- Végül finomra vágott petrezselyemmel és paradicsomkarikával díszítjük.
- Köretként petrezselymes sült burgonyá és saláta illik hozzá.
Jó étvágyat kívánok!