Gombás párizsis kosárka

      Párizsis gombás kosárka

      Párizsi felvágott felhasználásával nagyon egyszerű és gyors gombás finomságot üthetünk össze. A gombás kosárka különféle körettel ebédre is bátran ajánlható.

      Hozzávalók:(4 személyre)

      • 25 dkg Párizsi felvágott
      • 20 dkg csiperke gomba
      • 5 db tojás
      • 1 fej vöröshagyma
      • étolaj

      Elkészítés idő: 25 perc

      Nehézségi szint: Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A párizsi felszeleteljük és forró olajban megpirítjuk, addig míg kosárka alakúvá ugranak össze.
      2. Tálra rakjuk őket az így elkészített párizsis kosárkákat.
      3. Elkészítjük a tölteléket. Megfelelően előkészített, megmosott és apróra vágott gombát a szintén apróra szelt hagymával addig pároljuk, amíg a leve el nem főtt. Beletesszük a tojásokat és együtt megsütjük.
      4. Köretként buronyapürét adunk hozzá.

      Loading

      blank