Párizsi felvágott felhasználásával nagyon egyszerű és gyors gombás finomságot üthetünk össze. A gombás kosárka különféle körettel ebédre is bátran ajánlható.
Hozzávalók:(4 személyre)
- 25 dkg Párizsi felvágott
- 20 dkg csiperke gomba
- 5 db tojás
- 1 fej vöröshagyma
- étolaj
- só
Elkészítés idő: 25 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Elkészítés menete:
- A párizsi felszeleteljük és forró olajban megpirítjuk, addig míg kosárka alakúvá ugranak össze.
- Tálra rakjuk őket az így elkészített párizsis kosárkákat.
- Elkészítjük a tölteléket. Megfelelően előkészített, megmosott és apróra vágott gombát a szintén apróra szelt hagymával addig pároljuk, amíg a leve el nem főtt. Beletesszük a tojásokat és együtt megsütjük.
- Köretként buronyapürét adunk hozzá.