Gombás párizsis kosárka

Párizsi felvágott felhasználásával nagyon egyszerű és gyors gombás finomságot üthetünk össze. A gombás kosárka különféle körettel ebédre is bátran ajánlható.

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 25 dkg Párizsi felvágott
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 5 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • Ă©tolaj
  • sĂł

Elkészítés idő: 25 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A párizsi felszeleteljük és forró olajban megpirítjuk, addig míg kosárka alakúvá ugranak össze.
  2. Tálra rakjuk őket az így elkészített párizsis kosárkákat.
  3. Elkészítjük a tölteléket. Megfelelően előkészített, megmosott és apróra vágott gombát a szintén apróra szelt hagymával addig pároljuk, amíg a leve el nem főtt. Beletesszük a tojásokat és együtt megsütjük.
  4. Köretként buronyapürét adunk hozzá.

 1,003