Sajtos gombapaprikás nokedlivel

      Sajtos gombapaprikás recept

      Néhány egyszerű összetevő hozzáadásával egy nagyon finom gombapaprikást készíthetünk. Lássuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, a sajtos gombapaprikást.

      Hozzávalók: (4 személyre)

      • 20 dkg gomba
      • 2 db közepes vöröshagyma
      • 1 evőkanál étolaj
      • 3 db zöldpaprika (kb. 20 dkg)
      • 3 db paradicsom (kb. 20 dkg)
      • pirospaprika és só/bors ízlés szerint
      • 10 dkg reszelt sajt
      • fél pohár tejföl

      Elkészítési idő: 65 perc

      Nehézségi szint: Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A gombát a megtisztítás után, szintén felvágjuk.
      2. Kevés olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát. Hozzátesszük a felaprított gombát, ízlés szerint sózzuk és pirospaprikával ízesítjük.
      3. Beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát, majd miután levet eresztett hozzárakjuk a felszelelt paradicsomot. Ízlés szerint még sózhatjuk vagy borsozhatjuk.
      4. Addig főzzük, míg levet nem ereszt, ezután a tejföllel besűrítjük.
      5. Beletesszük a reszelt sajtot és alaposan elkeverjük.
      6. Nokedlivel tálaljuk.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank