Sajtos gombapaprikás nokedlivel

Néhány egyszerű összetevő hozzáadásával egy nagyon finom gombapaprikást készíthetünk. Lássuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, a sajtos gombapaprikást.

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg gomba
  • 2 db közepes vöröshagyma
  • 1 evĹ‘kanál Ă©tolaj
  • 3 db zöldpaprika (kb. 20 dkg)
  • 3 db paradicsom (kb. 20 dkg)
  • pirospaprika Ă©s sĂł/bors Ă­zlĂ©s szerint
  • 10 dkg reszelt sajt
  • fĂ©l pohár tejföl

Elkészítési idő: 65 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A gombát a megtisztítás után, szintén felvágjuk.
  2. Kevés olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát. Hozzátesszük a felaprított gombát, ízlés szerint sózzuk és pirospaprikával ízesítjük.
  3. Beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát, majd miután levet eresztett hozzárakjuk a felszelelt paradicsomot. Ízlés szerint még sózhatjuk vagy borsozhatjuk.
  4. Addig főzzük, míg levet nem ereszt, ezután a tejföllel besűrítjük.
  5. BeletesszĂĽk a reszelt sajtot Ă©s alaposan elkeverjĂĽk.
  6. Nokedlivel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

 668