Gombás-uborkás csirkeragu

Ezúttal egy nagyon finom csirkeragut készítünk el tejszínes és fokhagymás csirkealap, csemegeuborka, mustár és tejszín felhasználásával. Az ízletes gombás csirkeragu, burgonyapürével körítjük.
Hozzávalók: (4 személyre)

Elkészítési idő: 45 perc

Nehézségi szint: Közepes

Elkészítés menete:

  1. Felhevített olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított és szeletelt gombát és a csíkokra vágott csemege uborkát.
  3. Mustárral ízesítjük, majd hozzáöntjük a tejszínnel és vízzel elkevert tejszínes fokhagymás csirkealapot. Felforraljuk, majd 3 percig főzzük.
  4. Tálaláskor a gombás-uborkás csirkeragut finomra vágott petrezselyemzölddel mghintjük.
  5. Burgonyapürével kínáljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

 47