Natúr csirkemellünket gombás-hagymás feltéttel készítjük el. Egy gyorsan, mindenki által könnyen elkészíthető és nagyon zamatos főétel, amit burgonyapürével tálalunk. Nézzük is az elkészítés módját!
Hozzávalók: (4 személyre)
- 2 közepes csirkemell szelet kiklopfolva
- 1 teáskanál fűszerkeverék
- 25 dkg csiperke gomba
- 3 közepes fej vöröshagyma
- só és őrölt bors
- 0,5 dl étolaj
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi szint:Könnyű
Elkészítés menete:
- A gombát megtisztítjuk és vékonyra szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk és karikákra vágjuk.
- A csirkemelleket 4 részre felvágjuk, kiklopfoljuk és fűszersóval megszórjuk.
- A csirkemelleket kevés olajon megsütjük. Vigyázzunk, hogy a húsok ne száradjanak ki.
- A visszamaradt olajon a hagymát üvegesre dinszteljük, ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát. Majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, így készre sütjük a gombás-hagymás keveréket.
- A kevés olajon megsütött csirkemellekre rárakjuk a gombás-hagymás feltétet és már készen is vagyunk.
- Burgonyapürével a legjobb, de más körettel is kiváló.
Jó étvágyat kívánunk!