Gombás omlett

Reggelire finom omlett készíthető apróra vágott gomba használatával. A gombás omlett laktató és könnyen variálható és laktató étel, minél több hozzávalót teszünk hozzá, annál táplálóbb reggelit kapunk.

Hozzávalók:

  • 5 tojás
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 1 kávĂ©skanál finomliszt
  • Ă©tolaj a sĂĽtĂ©shez
  • 5 dkg reszelt fĂ©lkemĂ©ny sajt
  • sĂł Ă©s Ĺ‘rölt fekete bors

Elkészítési idő: 30 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A tojásokat felverjük, sóval, borssal fűszerezzük és lisztet keverünk hozzá.
  2. A gombát megmossuk és apróra vágjuk és megfőzzük.
  3. A párolt gombát a főzőlévőből kivesszük a gombát és felvert tojásba tesszük.
  4. Tepsiben forró étolajban mindkét oldalát kidütjük.
  5. Tálaláskor reszelt sajttal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

 209