Gombás-pestóval töltött pulykamell

      Gombás-pestóval töltött pulykamell recept

      Próbáld ki a gombás-pestós pulyamell mennyei kombinációját, ahol a zamatos pulykamell találkozik az aromás gombákkal és a friss bazsalikomos pestóval. Ez az ízletes étel nem csak gyorsan elkészíthető, hanem garantáltan elnyeri a család és a barátok tetszését is. Tálald friss salátával vagy puha gnocchival, és élvezd az olasz konyha varázsát!

      Hozzávalók:(4 személyre)

      • 1 fej vöröshagyma
      • 1 kanálnyi vaj
      • 1 teáskanálnyi só
      • 60 dkg pulykamell filé
      • 4 evÅ‘kanál Barilla genovai pestó szósz (ajánlott termék)
      • 2 evÅ‘kanál napraforgó étolaj
      • 6 darab csiperke gomba
      • 4 szelet bacon

      Elkészítési idő: 65 perc

      Nehézségi szint: Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. A gombafejeket alaposan megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
      2. A vöröshagymát megtisztítjuk és feldaraboljuk majd 1 evőkanálnyi vajon a darabolt gombával együtt megpároljuk.
      3. Hozzáadjuk a zöld pestót, és alaposan kikeverjük.
      4. A pulykamellet felszeleteljük, vágódeszkán kissé kiklopfoljuk, hogy kellően vékonyak legyenek majd enyhén sózzuk.
      5. Mindegyik pulykaszelet hosszanti oldalát megtöltjük gombás-pestós töltelékkel, és szorosan felgöngyöljük.
      6. A tekercseket ráfektetjük a bacon szeletekre, és ezekkel is begöngyöljük az ételünket.
      7. Egy serpenyÅ‘ben kevés olajat hevítünk, beletesszük a göngyölt tekercseket, és idÅ‘nként megforgatva minden oldalukat megsütjük.Â
      8. Salátával és párolt rizzsel tálaljuk.

      Loading

      blank