Zöldborsós gomba
Ha egĂ©szsĂ©ges Ă©s táplálĂł rostban gazdag Ă©telt szeretnĂ©nk kĂ©szĂteni, ami diĂ©tához is ideális, akkor javasoljuk a zöldborsĂłs gomba elkĂ©szĂtĂ©sĂ©t. Nagyon gyorsan, minimális alapanyag felhasználásával finom diĂ©tás ebĂ©det ĂĽthetĂĽnk össze.
Hozzávalók: (4 személyre)
- 50 dkg csiperkegomba
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 40 dkg mirelit zöldborsó
- fél teáskanál őrölt koriander
- fél teáskanál őrölt köménymag
- sĂł Ă©s Ĺ‘rölt bors ĂzlĂ©s szerint
- étolaj
ElkĂ©szĂtĂ©si idĹ‘: 25 perc
Nehézségi szint: Könnyű
ElkĂ©szĂtĂ©s menete:
- A vöröshagymát aprĂłra, a gombát megtisztĂtjuk Ă©s szeletekre vágjuk.
- A hagymát az olajon megdinszteljük.
- Hozzáadjuk a gombát, Ă©s zsĂrjára pirĂtjuk.
- Megszórjuk a fűszerekkel (koriandert és köményt adunk hozzá), ezután sózzuk és borsozzuk.
- Belekeverjük a zöldborsót, majd ezután kb. öt percig főzzük.
JĂł Ă©tvágyat kĂvánunk!
77