Ezúttal egy egyszerű galuskát készítünk ebédre, melyet zöldborsós-gombás tejfölös raguval tálalunk. Egy nagyon egyszerű és olcsó gombás étel, ha gyorsan kell egy finom ebédet kell összehoznunk.
Hozzávalók: (4 személyre)
- 1 pohár tejföl
- 2 kanál étolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 4 adag galuska
- 1 üveg csiperkegomba konzerv
- fél kg zöldborsó
- 1 csipet só és őrölt bors ízlés szerint
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi szint:Könnyű
Elkészítés menete:
- Egy fej hagymát, zsiradékon üvegesre párolok. Majd ízlés szerint sózom és borsozom.
- Fél kg borsót és egy kis üveg gombakonzervet belekeverek.
- Kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.
- Ha megfőtt, egy kis pohár tejfellel összeforralom.
- Megfőzöm az előkészített galuskát majd belekeverem a raguba.
Jó étvágyat kívánunk!