Zöldborsós-gombás galuska

      borsós-gombás galuska recept

      Ezúttal egy egyszerű galuskát készítünk ebédre, melyet zöldborsós-gombás tejfölös raguval tálalunk. Egy nagyon egyszerű és olcsó gombás étel, ha gyorsan kell egy finom ebédet kell összehoznunk.

      Hozzávalók: (4 személyre)

      • 1 pohár tejföl
      • 2 kanál étolaj
      • 1 fej vöröshagyma
      • 4 adag galuska
      • 1 üveg csiperkegomba konzerv
      • fél kg zöldborsó
      • 1 csipet só és őrölt bors ízlés szerint

      Elkészítési idő: 30 perc

      Nehézségi szint:Könnyű

      Elkészítés menete:

      1. Egy fej hagymát, zsiradékon üvegesre párolok. Majd ízlés szerint sózom és borsozom.
      2. Fél kg borsót és egy kis üveg gombakonzervet belekeverek.
      3. Kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.
      4. Ha megfőtt, egy kis pohár tejfellel összeforralom.
      5. Megfőzöm az előkészített galuskát majd belekeverem a raguba.

      Jó étvágyat kívánunk!

      Loading

      blank