Zöldborsós-gombás galuska

Ezúttal egy egyszerű galuskát készítünk ebédre, melyet zöldborsós-gombás tejfölös raguval tálalunk. Egy nagyon egyszerű és olcsó gombás étel, ha gyorsan kell egy finom ebédet kell összehoznunk.

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 1 pohár tejföl
  • 2 kanál Ă©tolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 adag galuska
  • 1 ĂĽveg csiperkegomba konzerv
  • fĂ©l kg zöldborsĂł
  • 1 csipet sĂł Ă©s Ĺ‘rölt bors Ă­zlĂ©s szerint

Elkészítési idő: 30 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. Egy fej hagymát, zsiradékon üvegesre párolok. Majd ízlés szerint sózom és borsozom.
  2. FĂ©l kg borsĂłt Ă©s egy kis ĂĽveg gombakonzervet belekeverek.
  3. Kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm.
  4. Ha megfőtt, egy kis pohár tejfellel összeforralom.
  5. Megfőzöm az előkészített galuskát majd belekeverem a raguba.

Jó étvágyat kívánunk!

 59