Zöldborsós-gombás galuska
EzĂşttal egy egyszerű galuskát kĂ©szĂtĂĽnk ebĂ©dre, melyet zöldborsĂłs-gombás tejfölös raguval tálalunk. Egy nagyon egyszerű Ă©s olcsĂł gombás Ă©tel, ha gyorsan kell egy finom ebĂ©det kell összehoznunk.
Hozzávalók: (4 személyre)
- 1 pohár tejföl
- 2 kanál étolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 4 adag galuska
- 1 ĂĽveg csiperkegomba konzerv
- fél kg zöldborsó
- 1 csipet sĂł Ă©s Ĺ‘rölt bors ĂzlĂ©s szerint
ElkĂ©szĂtĂ©si idĹ‘: 30 perc
Nehézségi szint: Könnyű
ElkĂ©szĂtĂ©s menete:
- Egy fej hagymát, zsiradĂ©kon ĂĽvegesre párolok. Majd ĂzlĂ©s szerint sĂłzom Ă©s borsozom.
- Fél kg borsót és egy kis üveg gombakonzervet belekeverek.
- KevĂ©s vĂzzel felöntöm Ă©s puhára fĹ‘zöm.
- Ha megfőtt, egy kis pohár tejfellel összeforralom.
- MegfĹ‘zöm az elĹ‘kĂ©szĂtett galuskát majd belekeverem a raguba.
JĂł Ă©tvágyat kĂvánunk!
59