Roston sült hekkfilé gombás-zöldfűszeres mártással

Ezúttal egyszerű, villámgyorsan elkészíthető és nagyon ízletes halétel kerül a hétvégi asztalra. Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással, amit rizzsel kínálunk.

Hozzávalók: (2 személyre)

Elkészítési idő: 45 perc

Nehézségi szint: Könnyű

Elkészítés menete:

  1. A felolvasztott halszeleteket sózzuk-borsozzuk, majd felhevítjük egy serpenyőben az olajat és oldalanként 5 perc alatt megpirítjuk benne a halszeleteket. Ha elkészültek, óvatosan kiszedjük őket és félretesszük.
  2. Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a megtisztított és szeletekre vágott gombát. Ha szükséges, az olajat pótoljuk.
  3. A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk.Az egészet a pirított gombára öntjük és forrástól számítva öt percig főzzük.
  4. A sült halszeleteket a zöldfűszeres-gombás szósszal leöntve tálaljuk. Köretként főtt rizst adunk hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!

 113